KPN stopt met ISDN

KPN gaat haar telefonienetwerken moderniseren. Dat wil zeggen dat alle bestaande traditionele ISDN lijnen in Nederland worden vervangen naar toekomstvaste alternatieven. Maakt u nog gebruik van een ISDN-telefoonaansluiting dan leest u hier wat dit voor u betekent.

Laat u op tijd voorlichten (door een betrouwbare partij)
We horen dat een aantal klanten van ons al zijn benaderd voor het omzetten van telefoonlijnen. Er wordt vermeld dat je per direct over moet stappen en dat alles ter plekke geregeld kan worden. Voor u het weet zit u er aan vast. Dit is niet noodzakelijk! Wilt u weten wat voor u de juiste oplossing is, informeer dan bij uw vertrouwde telecom partner. Wij zijn op de hoogte van uw huidige situatie en kunnen u vertellen wat voor u de beste oplossing is.

Hoelang kunt u nog gebruik maken van deze dienst?
U kunt uw ISDN1, ISDN2 en PSTN-meervoudige aansluiting gebruiken tot 1 september 2019. Natuurlijk hebben wij alvast voor u gekeken voor passende alternatieven.

Dus zorg ervoor dat u tijdig voorbereidt bent. Wij zullen in overleg met u het beste alternatief aanbieden. Neem contact met ons op via contact voor meer informatie!