Vacature: W-monteur

Rood zoekt op korte termijn een W-monteur!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken bij een betrouwbaar en bekend bedrijf in de regio? Wij zijn op zoek naar een W-installateur (32u tot 40u in de week),
Lees meer: Vacature: W-monteur

Expert Breezand

Een mooie stap voor Expert Breezand!
 
Expert Breezand gaat verhuizen naar een mooi nieuw pand aan het Ceresplein en wij zijn gevraagd om de installatiewerkzaamheden uit te voeren (en laten wij nou enige ervaring hebben met detailhandels).
Lees meer: Expert Breezand

SMA Laadstation geplaatst

Slim laadstation voor een elektrische auto geïnstalleerd!

Vorige week hebben wij een heel interessant project uitgevoerd bij een klant thuis. Hier hebben wij namelijk de nieuwe SMA EV Charger geplaatst. Dit is een slim laadstation voor elektrische auto’s. Wat maakt deze slim?

Lees meer: SMA Laadstation geplaatst

Zonnepaneel installaties 2018

2018 was een goed jaar voor zonnepanelen. Niet alleen omdat de productie in de maanden mei en juli enorm goed was, maar ook hebben we gemerkt dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in het opwekken van hun eigen stroom. Zeker gezien de verwachte terugverdientijd van 6 tot 8 jaar, is dit geen gekke gedachte. Hieronder een overzicht van een aantal uitgevoerde projecten dit jaar. Zie het overzicht SDE zonnepanelen projecten voor een aantal grotere projecten.

Lees meer: Zonnepaneel installaties 2018

KPN stopt met ISDN

KPN gaat haar telefonienetwerken moderniseren. Dat wil zeggen dat alle bestaande traditionele ISDN lijnen in Nederland worden vervangen naar toekomstvaste alternatieven. Maakt u nog gebruik van een ISDN-telefoonaansluiting dan leest u hier wat dit voor u betekent.

Lees meer: KPN stopt met ISDN

1.500 zonnepanelen door Rood geinstalleerd

Begin 2017 hebben wij een groot zonnepanelenproject opgeleverd. In totaal zijn 1.500 panelen geïnstalleerd met een piekvermogen van 405.000Wp. Jaarlijks zullen de panelen naar verwachting ruim 400.000kWh aan zonnestroom opwekken.

Wij hebben het ontwerp, installatie en oplevering verzorgd. Daarbij regelden wij de subsidieaanvraag en de communicatie met alle partijen (meetbedrijf, energieleverancier, netbeheerder, etc).

Lees meer: 1.500 zonnepanelen door Rood geinstalleerd

Wij verdienen op onze energierekening!

De jaarafrekening is binnen.. Onze totale energiekosten van afgelopen jaar zijn slechts € 595,-! Omgerekend nog geen € 50,- per maand. Daarnaast ontvangen wij nog € 1.500,- aan SDE subsidie over onze zonne-energie, waardoor wij geld verdienen op onze energierekening! Ieder jaar weer!

En te bedenken dat hierin ook het laden van 2 elektrische auto’s zit verwerkt. Zonder deze auto’s is ons pand zo goed als energie-neutraal.

Hoe dit kan?

Lees meer: Wij verdienen op onze energierekening!

Overspanningsafleider

Indirecte blikseminslag, moet ik me daar ook al voor indekken?

Hoeft niet, niet verplicht en het komt niet vaak voor, maar als het voorkomt, is het toch wel erg lekker dat uw waardevolle apparatuur (bijv. computers + data, server, wasmachine) veilig zijn!

Het is een kleine investering (vanaf € 50,- excl. BTW), dat ervoor zorgt dat uw apparatuur bestand is tegen de piekspanning van dichtbij inslaande bliksem (tot 1,5km kan bliksem indirect schade bij u veroorzaken).

Lees meer: Overspanningsafleider

Nieuwe bus

Kijk eens wat een pracht! Vanaf vandaag kunt u onze nieuwe aanwinst over de wegen van Noord Holland zien rijden!

Na 10 jaar was het tijd om afscheid te nemen van de oude bus en om deze in te wisselen voor een nieuw exemplaar.

Lees meer: Nieuwe bus

Nieuwe website!

Met gepaste trots presenteren wij u hierbij onze nieuwe website! We hopen met deze website u een goed beeld van ons bedrijf te geven, en met name de veelzijdigheid van onze werkzaamheden te benadrukken.

Nog een paar kleine dingen zullen worden gewijzigd, maar laat u zich niet hierdoor afleiden! Kijk rustig rond en we hopen tot snel!